Creează un covor personalizat!

Covor imprimat personalizat


De ce să alegi programul nostru de editare a covoarelor?

Covorul nu este doar un obiect în casa noastră; este mult mai mult decât atât. Este un mijloc de exprimare care ne permite să ne afișăm personalitatea, stilul și valorile. În acest proces creativ, programul nostru de editare a covoarelor joacă un rol esențial, oferindu-le utilizatorilor săi un set de instrumente unice pentru a proiecta covoare personalizate și unice.

Calitate și precizie

Programul nostru nu oferă doar libertatea de proiectare, ci și promisiunea unei realizări de calitate. Folosim cele mai moderne tehnologii de imprimare pentru a ne asigura că culorile sunt vii, iar detaliile sunt clare ca cristalul. Astfel, poți fi sigur că covorul final va fi exact așa cum îl vezi pe ecran. Materialul de bază este un fetru decorativ de înaltă calitate, cu spate din cauciuc. Rezultatul final – pe lângă valoarea sa decorativă – este practic și util, fie că este vorba de un covoraș de intrare pentru locuință sau birou, fie de un covor de joacă pentru copii.


Libertate creativă totală

Programul nostru îți oferă libertatea totală de a crea. Nu există limite: poți alege dintre șabloanele existente sau îți poți proiecta propriul covor de la zero. Imagini, texte, pictograme, culori și forme – toate elementele pot fi modificate liber pentru a se potrivi exact cu ceea ce ai imaginat.

Cadou personalizat

Covorul unic poate fi cadoul perfect pentru orice ocazie. Cu programul nostru de editare a covoarelor, poți crea piese speciale și personalizate care vor aduce bucurie garantată. Fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare sau chiar o inaugurare a casei, un astfel de cadou va fi întotdeauna special și memorabil.

Interfață prietenoasă pentru utilizator

Știm că nu toată lumea s-a născut designer. De aceea, am conceput programul nostru de editare a covoarelor pentru a fi intuitiv și ușor de utilizat pentru oricine. Te ghidăm pas cu pas prin procesul de proiectare, ajutându-te să obții rezultatul exact așa cum îți dorești."

Covor tipărit de calitate superioară


Calitate de top: rezultatul programului nostru de editare a covoarelor

Când vorbim despre covorul unic proiectat cu programul nostru de editare a covoarelor, nu trebuie să ne gândim doar la unicitatea designului, ci și la calitatea excelentă a produsului finit. Covoarele rezultate din programul nostru nu sunt doar spectaculoase, ci și extrem de durabile și practice.

Spate din cauciuc: stabilitate și siguranță

Toate covoarele noastre sunt fabricate cu spate din cauciuc, care oferă stabilitate suplimentară și anti-alunecare. Acest aspect este deosebit de important pentru siguranță, fie că vorbim despre utilizarea lor acasă sau la birou. Baza din cauciuc asigură că covorul rămâne pe loc, prevenind astfel alunecările și accidentele nedorite.

Bază de fetru decorativ: estetică și confort

Partea vizibilă a covorului este realizată din fetru decorativ, care nu este doar o alegere excelentă din punct de vedere estetic, ci și datorită suprafeței moi, crescând senzația de confort. Această alegere de material permite ca covoarele să fie nu doar frumoase, ci și plăcute la atingere în utilizarea zilnică.

Tipărire de înaltă calitate și rezoluție

Covoarele proiectate în programul nostru de editare folosesc cea mai modernă tehnologie de imprimare cu jet de cerneală, ceea ce permite afișarea imaginilor de înaltă calitate și rezoluție. Ca rezultat, culorile sunt vii și bogate, iar detaliile sunt clare și precise. Această tehnică de imprimare asigură că rezultatul final reflectă fidel intenția designerului, iar fiecare detaliu al designului unic este perfect redat.

Un produs excelent în ansamblu

Covoarele noastre, realizate cu spate din cauciuc, bază de fetru decorativ și tipărire de înaltă calitate și rezoluție, garantează că vei obține un produs nu doar unic, ci și de calitate superioară și durabil. Proiectează-ți covorul de vis cu programul nostru de editare a covoarelor și lasă restul în seama noastră; ne asigurăm că rezultatul va depăși toate așteptările tale."

Covor imprimat personalizat
Covor imprimat personalizat
Covor
Covor

Covor personalizat


De ce să alegi un covor personalizat?

- Unicitate: Covorul personalizat îți oferă posibilitatea de a crea exact stilul și atmosfera pe care ți le dorești.

- Personalizare: Fie că este vorba despre o dată importantă, un citat drag sau o fotografie de familie, covoarele personalizate pot spune povești personale.

- Creativitate: Cu ajutorul programului nostru de editare a covoarelor, îți poți dezvolta creativitatea și poți crea piese care sunt cu adevărat unice.

Covoarele și preșurile personalizate nu sunt doar elemente funcționale, ci și manifestări ale creativității și individualității. Alege un covor personalizat și creează ceva cu adevărat special!"

Covor cadou


Covor și preș personalizat cadou

Te-ai gândit vreodată că un preș personalizat ar putea fi cadoul perfect? Fie că este vorba despre un covor pentru copii, un covor de joacă sau un preș amuzant cu inscripții, poți găsi ceva special pentru oricine. Cu opțiunile de imprimare personalizată a covoarelor, poți crea un cadou care va aduce cu siguranță un zâmbet pe fețele celor dragi.

Oferă un cadou unic: covoare și preșuri pentru orice ocazie

Un covor sau preș personalizat este un cadou excelent pentru orice eveniment: zi de naștere, aniversare, sau pur și simplu pentru a arăta că îți pasă. Un obiect personalizat este întotdeauna un gest emoționant și o amintire de durată!"

De ce să ne alegi pe noi?

Imprimare de înaltă calitate.

Imprimare de înaltă calitate.

Editor ușor de utilizat, nu necesită descărcare.

Editor ușor de utilizat, nu necesită descărcare.

Garanție 100%!

Garanție 100%!

În caz de colet pierdut sau cu defecte, îți vom returna banii. Putem trimite din nou coletul.
Opțiuni de plată sigure.

Opțiuni de plată sigure.

Mii de clienți mulțumiți
Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea să-și creeze, rapid și ușor, propriile cărți de vizită, fotocărți și calendare, folosind aplicațiile de editare online de la InternetPrint. Cu mii de clienți mulțumiți la activ, suntem siguri că îți vei da seama foarte repede cât de ușor este să realizezi un album de familie cu poze memorabile  din viața ta prin câteva clickuri. Fie vorba de o zi de naștere, o nuntă, așteptarea sosirii pe lume a unui nou mebru al familiei  sau o reuniune cu prietenii, îți poți aduna toate amintirile frumoase într-o fotocarte, fotocaiet sau un calendar foto. Cu coperți flexibile sau cartonate, poți realiza albume mici și mari, pe care le poți decora după propriul gust. Prin calitatea excelentă a tehnologiei noastre de imprimare digitală cât și prin utilizarea hârtiei premium, noi, cei de la InternetPrint, dorim să facem ca frumoasele tale amintiri să fie și mai valoroase.

Mii de clienți mulțumiți

Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea să-și creeze, rapid și ușor, propriile cărți de vizită, fotocărți și calendare, folosind aplicațiile de editare online de la InternetPrint. Cu mii de clienți mulțumiți la activ, suntem siguri că îți vei da seama foarte repede cât de ușor este să realizezi un album de familie cu poze memorabile din viața ta prin câteva clickuri. Fie vorba de o zi de naștere, o nuntă, așteptarea sosirii pe lume a unui nou mebru al familiei sau o reuniune cu prietenii, îți poți aduna toate amintirile frumoase într-o fotocarte, fotocaiet sau un calendar foto. Cu coperți flexibile sau cartonate, poți realiza albume mici și mari, pe care le poți decora după propriul gust. Prin calitatea excelentă a tehnologiei noastre de imprimare digitală cât și prin utilizarea hârtiei premium, noi, cei de la InternetPrint, dorim să facem ca frumoasele tale amintiri să fie și mai valoroase.

Opțiuni de plată sigure:

StripePayPal

Partenerii noștri de curierat:

GLSFAN courier

Ne găsești aici:

Facebook Instagram