Faceți un covor personalizat!

Covor imprimat personalizat

 

Creați-vă propriul covor personalizat cu software-ul nostru de design de covoare: unde stilul întâlnește podeaua! Vă întrebați cum să vă ridicați spațiul pentru a atrage atenția pe tot parcursul anului? Utilizați software-ul nostru de design de covoare pentru a crea rapid și fără efort covoare pe care le puteți arăta cu mândrie. Trei motive pentru care software-ul nostru de proiectare de covoare iese în evidență: -**Simplu.**Înseamnă că instrumentul nostru de proiectare de covoare este ușor de utilizat, fără caracteristici copleșitoare – totuși are toate funcțiile de care ai putea avea nevoie. Pentru că una dintre filozofiile noastre cheie este: Mai puțin este mai mult! -**Rapid.**Doar doi pași simpli: proiectează-ți covorul și plasează comanda. Vă respectăm timpul. -**De înaltă calitate.**Fiecare covor este realizat cu atenție meticuloasă la detalii, folosind materiale de cea mai bună calitate și tehnologie digitală de ultimă oră. Și toate făcute cu dragoste! Ne place ceea ce facem. ## Nu sunt necesare descărcări pentru proiectarea covoarelor! ## Nu trebuie să instalați niciun software; platforma noastră vă permite să vă încărcați imaginile și să plasați comanda online a covoarelor. Pur și simplu alegeți fotografiile, faceți clic pe butonul de încărcare și rezultatul va fi un covor impecabil. Poate deveni mai ușor? Încearcă!

Salutăm deschis și recunoscător feedback-ul, ideile sau orice alte comentarii. Deci, ce părere aveți despre covorul perfect?

De ce să ne alegi pe noi?

Imprimare de înaltă calitate.

Imprimare de înaltă calitate.

Editor ușor de utilizat, nu necesită descărcare.

Editor ușor de utilizat, nu necesită descărcare.

Garanție 100%!

Garanție 100%!

În caz de colet pierdut sau cu defecte, îți vom returna banii. Putem trimite din nou coletul.
Opțiuni de plată sigure.

Opțiuni de plată sigure.

Mii de clienți mulțumiți
Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea să-și creeze, rapid și ușor, propriile cărți de vizită, fotocărți și calendare, folosind aplicațiile de editare online de la InternetPrint. Cu mii de clienți mulțumiți la activ, suntem siguri că îți vei da seama foarte repede cât de ușor este să realizezi un album de familie cu poze memorabile  din viața ta prin câteva clickuri. Fie vorba de o zi de naștere, o nuntă, așteptarea sosirii pe lume a unui nou mebru al familiei  sau o reuniune cu prietenii, îți poți aduna toate amintirile frumoase într-o fotocarte, fotocaiet sau un calendar foto. Cu coperți flexibile sau cartonate, poți realiza albume mici și mari, pe care le poți decora după propriul gust. Prin calitatea excelentă a tehnologiei noastre de imprimare digitală cât și prin utilizarea hârtiei premium, noi, cei de la InternetPrint, dorim să facem ca frumoasele tale amintiri să fie și mai valoroase.

Mii de clienți mulțumiți

Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea să-și creeze, rapid și ușor, propriile cărți de vizită, fotocărți și calendare, folosind aplicațiile de editare online de la InternetPrint. Cu mii de clienți mulțumiți la activ, suntem siguri că îți vei da seama foarte repede cât de ușor este să realizezi un album de familie cu poze memorabile din viața ta prin câteva clickuri. Fie vorba de o zi de naștere, o nuntă, așteptarea sosirii pe lume a unui nou mebru al familiei sau o reuniune cu prietenii, îți poți aduna toate amintirile frumoase într-o fotocarte, fotocaiet sau un calendar foto. Cu coperți flexibile sau cartonate, poți realiza albume mici și mari, pe care le poți decora după propriul gust. Prin calitatea excelentă a tehnologiei noastre de imprimare digitală cât și prin utilizarea hârtiei premium, noi, cei de la InternetPrint, dorim să facem ca frumoasele tale amintiri să fie și mai valoroase.

Opțiuni de plată sigure:

StripePayPal

Partenerii noștri de curierat:

GLSFAN courier

Ne găsești aici:

Facebook Instagram