Creează o fotocarte superbă!

60 pagini Fotocarte

- Dimensiuni: 20 x 20 cm
- Copertă cartonată Hârtie de înaltă calitate.
- 40-160 Imagini

20 pagini Fotocaiet

- Dimensiuni: 20 x 20 cm
- Capsat. Hârtie de înaltă calitate.
- 10-40 Imagini

Fotocarte - Creează o fotocarte superbă!

 

Creare de fotocărți pentru tine, pentru orice ocazie. Zi de naștere, zi onomastică, sărbători de familie, botez, Crăciun, Paște, nuntă, baby shower, naștere, aniversare de nuntă, nuntă de bronz, nuntă de argint, nuntă de aur, balul de absolvire, ceremonia de absolvire, inaugurare, călătorie, portofoliu foto și multe alte ocazii frumoase pe care le poți înrăma într-o fotocarte unică. În editorul nostru de fotocărți, poți alege dintre multe șabloane, modele și decorațiuni, cu care poți face albumul tău foto și mai unic și mai arătos. Un cadou creativ pe care îl poți face acasă. Poți gestiona comod programul de editare a albumelor foto, nici nu trebuie să ieși din casă.

Creatorul de fotocărți este ușor de utilizat. Nu necesită descărcare de program, poate fi editat online.

Programul de editare a fotocărților este gratuit. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la prelucrarea fotografiilor și aranjarea lor într-un album, deoarece poți face totul aici în câțiva pași. Pur și simplu încarci fotografiile în albumul foto digital, alegi machetele, modelele și fundalul care îți plac și comanzi. Este atât de simplu!

Fotocarte unicat

Albumul foto poate fi realizat în două versiuni, fotocaiet ; aceasta înseamnă copertă moale, cu acoperire de plastic lucios, dimensiune 20x20cm sau 20x29cm (A4), în versiuni de 10, 20 și 40 de pagini. Fotocartea are copertă rigidă, cu acoperire din plastic lucios, dimensiuni 21x21cm, 20x29cm (A4) și 30x30cm (Giant), cu 60, 80 și 120 de pagini. Fotocaietul și fotocartea sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate, de 200 g, în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să poți primi aproape imediat albumul tău foto unic.

Fotocarte din imaginile tale

De ce ți s-ar potrivi o fotocarte?

De ce să ne alegi pe noi?

Imprimare de înaltă calitate.

Imprimare de înaltă calitate.

Editor ușor de utilizat, nu necesită descărcare.

Editor ușor de utilizat, nu necesită descărcare.

Garanție 100%!

Garanție 100%!

În caz de colet pierdut sau cu defecte, îți vom returna banii. Putem trimite din nou coletul.
Opțiuni de plată sigure.

Opțiuni de plată sigure.

Mii de clienți mulțumiți
Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea să-și creeze, rapid și ușor, propriile cărți de vizită, fotocărți și calendare, folosind aplicațiile de editare online de la InternetPrint. Cu mii de clienți mulțumiți la activ, suntem siguri că îți vei da seama foarte repede cât de ușor este să realizezi un album de familie cu poze memorabile  din viața ta prin câteva clickuri. Fie vorba de o zi de naștere, o nuntă, așteptarea sosirii pe lume a unui nou mebru al familiei  sau o reuniune cu prietenii, îți poți aduna toate amintirile frumoase într-o fotocarte, fotocaiet sau un calendar foto. Cu coperți flexibile sau cartonate, poți realiza albume mici și mari, pe care le poți decora după propriul gust. Prin calitatea excelentă a tehnologiei noastre de imprimare digitală cât și prin utilizarea hârtiei premium, noi, cei de la InternetPrint, dorim să facem ca frumoasele tale amintiri să fie și mai valoroase.

Mii de clienți mulțumiți

Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea să-și creeze, rapid și ușor, propriile cărți de vizită, fotocărți și calendare, folosind aplicațiile de editare online de la InternetPrint. Cu mii de clienți mulțumiți la activ, suntem siguri că îți vei da seama foarte repede cât de ușor este să realizezi un album de familie cu poze memorabile din viața ta prin câteva clickuri. Fie vorba de o zi de naștere, o nuntă, așteptarea sosirii pe lume a unui nou mebru al familiei sau o reuniune cu prietenii, îți poți aduna toate amintirile frumoase într-o fotocarte, fotocaiet sau un calendar foto. Cu coperți flexibile sau cartonate, poți realiza albume mici și mari, pe care le poți decora după propriul gust. Prin calitatea excelentă a tehnologiei noastre de imprimare digitală cât și prin utilizarea hârtiei premium, noi, cei de la InternetPrint, dorim să facem ca frumoasele tale amintiri să fie și mai valoroase.

Opțiuni de plată sigure:

StripePayPal

Partenerii noștri de curierat:

GLSFAN courier

Ne găsești aici:

Facebook Instagram