Despre noi - InternetPrint

 

Compania noastră a lansat în 2007 serviciul de editare cărţi de vizită online bazat pe modelee, astfel realizarea designului a devenit mai rapidă, mai confortabilă şi mai modernă. În anii următori am lansat editorul online de creare de calendare de perete și calendare de birou, respectiv serviciile de editare și creare de fotocărți și fotocaiete.

Prin serviciul web to print oferit de firma noastră, dorim să facilităm accesul publicului la tot mai multe produse de tipografie personalizate cât mai ușor editabile. Colegii noştri lucrează zilnic la perfecționarea proceselor de fabricație cât și la menținerea la zi a tehnologiilor folosite.

Sediul central:

InternetPrint Kft..
Nr. înregistrare: 0109956205
Cod fiscal: 23168660-2-41
Tamás u. 14. fsz. 4.
Budapest (III.)
1038
Ungaria (Uniunea Europeană)

Imprimări digitale:

Jegenye u. 6.
Budapest (X.)
1107
Ungaria (Uniunea Europeană)


De la preluarea comenzii pînă la expedierea coletelor, toate fazele de execuție sunt monitorizate riguros. Compania noastră a dezvoltat un flux de lucru care asigură o calitate a produselor întotdeauna ireproşabilă. Acest procedeu de lucru garantează constant un nivel calitativ ridicat și creșterea constantă a acestuia prin perfecţionarea continuă a fazelor de producţie.

Toate aceste proceduri se aplică în mod constant la fiecare din următoarele procese: