Regulamentul Concursului

 
 1. Organizatorul concursului:

Concursul este organizat de InternetPrint, cu tema "Castiga covorasul visurilor tale!"

 1. Durata concursului:

Concursul începe in data de 25.06.2024 ora 15:00 și se încheie in data de 04.07.2024 ora 23:59

 1. Condiții de participare:

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani și au domiciliul stabil în România. Angajații Organizatorului și ai companiilor afiliate, precum și rudele lor apropiate, nu pot participa la concurs.

 1. Modalitatea de participare:

Pentru a participa la concurs, trebuie îndeplinite următoarele etape:

 • ☑ Să urmărească pagina oficială de Instagram a paginii InternetPrint.
 • ☑ Să aprecieze cu un Like postarea concursului.
 • ☑ Să eticheteze în comentarii, pe pagina de Instagram, în cadrul postării prin care Campania este anunțată, cel puțin doi prieteni.
 1. Premiul:

Premiul concursului: Un covor personalizat, de dimensiuni 85x60 cm, pe care câștigătorul îl poate proiecta singur pe pagina InternetPrint.

 1. Tragerea la sorți a premiului:

Tragerea la sorți a premiului va avea loc in data de 5 iulie 2024. Tragerea la sorți se va efectua aleatoriu cu ajutorul aplicatiei wask.co Tragerea la sorți se va efectua aleatoriu și va fi supravegheată de o comisie independentă. Numele câștigătorului va fi anunțat pe pagina oficiala de Instagram ale Organizatorului după tragerea la sorți.

 1. Notificarea câștigătorului:

Câștigătorul va fi informat cu privire la câștigarea premiului prin mesaj pe Instagram. Dacă câștigătorul nu răspunde în termen de 5 zile lucrătoare, Organizatorul își rezervă dreptul de a desemna un alt câștigător.

 1. Protecția datelor:

Datele personale ale participanților la concurs vor fi tratate confidențial de către Organizator și nu vor fi divulgate terților. Participanții consimt ca, prin participarea la concurs, Organizatorul să utilizeze numele și poza lor de profil în anunțarea rezultatelor concursului. Partenerii nostri cu ajutorul carora vom efectua tragerea la sorti aleatorie vor avea acces exclusiv la date minim obligatoriii pentru efectuarea extragerii si vor respecta legislatia in vigoare privind confidentialitatea datelor.

 1. Alte dispoziții:

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul concursului sau de a înceta concursul. Premiul nu poate fi schimbat în bani. Concursul nu este organizat, administrat sau asociat în niciun fel cu Instagram. Participanții la concurs acceptă prezentul regulament prin participarea lor.